Hírek

Agromax mennyibe kerül?

Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

A növényekben emelkedik a szélsőséges hőmérséklet-változások, és hiányzik belőlük a nedvesség ellenállás. Agromaks Tsink200 – erősen koncentrált műtrágya tetején öltözködés, amely lehetővé teszi, hogy kompenzálja a hiány a cink növények egész tenyészidőszak a leveleken alkalmazzuk. Vízben oldható és a membrán alakú cink pronikatel biztosítja a teljes cink felszívódását és növeli a mobilitása elem a növényi szövetekben. A cink esszenciális a normális működését a növényi hormonok, nukleinsavak, növekszik pollenfertilitás, serkentik a kalcium felszívódását. Azotobacter – gyorsítja a növekedést, növeli immunitás és más kertészeti terményekre, természetesen gazdagítja a talaj

.

Az FTS, a végrehajtó szervek a társaság nem tartalmazza kizárt

személyek. A termelés magasan képzett szakemberek nagy tapasztalattal, akik folyamatosan fejleszteni tudásukat és képességeiket. A 10 éves GC „Agromaks” egy kis üzleti vált az egyik vezető gyártó cégek Oroszországban és a FÁK. A termelési kapacitás és a térfogat fejőberendezéseknél tízszeresére nőtt.


mezőgazdasági cég kínál főként drága importált felszerelések a tejipar. Gyártása és szállítása a high-tech tejipari berendezések és speciális tejipari rendszerek agráripari ágazat Oroszországban és a FÁK országokban.


A közös holding kezeléseket növényvédelem és levélen alkalmazva jelentősen csökkenti a költségeket. Folyékony koncentrált műtrágyát, amely bór-11% (150 g / l). Esszenciális nyomelemek, amelyek beindítják enzimatikus folyamatok az embrióban a mag, elősegítik a korábbi kikelése és növeli a fagy. Része a sav arhidonovaya ellenőrzések növényekben szisztémás ellenállásban a abiotikus és biotikus károsító faktorok vagy betegségek által termelő fitoalexinek.


A készítmény teljes mértékben összhangban van a talaj tulajdonságai, akkor választjuk meg oly módon, hogy nincs káros hatása a talajra, biztonságos az emberre és az állatokra. A gyógyszer felgyorsítja a csírázás, így széles körben használják, mint egy áztató. A cég jegyzett 11 évvel ezelőtt, jelezve, hogy stabil működést és felügyeletét a hatóságok. Ha a tulajdonos vagy a fejét ez a társaság, akkor hozzáadni vagy szerkeszteni meg elérhetőségét. Is, akkor regisztráljon, és használja a speciális árakat a menedzsment számára.


F1.1310Ustavny tőke (alaptőke, meghatalmazott alapok, partner hozzájárulása) 0tys. 2018Strahovye hozzájárulások kötelező társadalombiztosítási elleni ideiglenes rokkantsági és anyasági rubelt. 2018Strahovye és egyéb járulékok kötelező nyugdíjbiztosítás jóvá az orosz rubelt a nyugdíjalap. GodNaimenovanieSumma2018Strahovye járulékok kötelező egészségbiztosítást a munkaképes népesség át a költségvetés a Szövetségi Kötelező orvosi Pénztár rubelt.


hívhatja a telefonszámot vagy keressen más kapcsolatok internetes bio-Agromax.ru. Great location, nyitvatartási 8-20, barátságos kiszolgálás, kényelmes. FOLCROP B – ez egy folyékony műtrágya magas tartalma bór. Egy kiegyensúlyozott kombinációja, és az optimális összetételű tápanyagot.


Bármilyen másolás saját anyagi megengedett a kötelező a forrás használata referencia. Az Ön böngészője nem nyújt teljes mértékben támogatja a JavaScriptek, hogy vezethet késedelmek az oldalakon a portálon.


A valós időben láthatjuk nem csak a megjelölt dátum, idő és a szobaszám, de a tényleges kezdési és befejezési idő az ülés valamennyi kérdésben érintő cég. Vizsgáljuk meg egy grafikont az állítja a választottbírósági ügyekben cégek a kiválasztott időszakban a felperes és az alperes. Teljes körű tájékoztatást a biztosíték a fizikai és jogi személyek. Információk a dátumát és számát a bejelentés, a

zálogjogosult és a pledgor, valamint a tárgy a záloga. Ha rákattint a „Telefonhívás kérése” Hozzájárulok, hogy a személyes adatokat.


Parts (

Agromax
Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

„Agromax” – az első AGROCENTER komplex szolgáltatások és termékek számára, melyek a gazdák teljes körű szolgáltatást a lehető legjobb körülmények között. Az általunk használt cookie az Ön számára több lehetőség, ha használja az oldalt. A továbbra is böngészni az oldalt, vagy zárja be ezt az üzenetet, akkor hozzájárul ahhoz, hogy a használata a cookie-t. Agromaks Kaliy450 – erősen koncentrált műtrágya műtrágyázás, amely lehetővé teszi, hogy teljes mértékben biztosítja a növények kálium útján levélen alkalmazva. Vízben oldható kálium formában és a membrán pronikatel megkönnyítsük a teljes abszorpciós elem, növeli a mobilitást tagja a növényi szövetekben.


  • Ki kell dolgozni egy B2B-portál szolgáltató területén állattartás berendezések automatizálását, és javítja a használhatóságot.
  • trágyák is ajánlott alkalmazásra öltözködés bokrok és gyümölcsfák, különösen a transzplantációs egy új helyre .
  • telefon, e-mail címét a hivatalos honlapon és egyéb elérhetőségeit OOO „Cruise Auto” hiányzik az egységes és adhatunk a szervezet képviselőjének.
  • a funkcionális szeleiési berendezés lehetővé teszi, előállítására magok tárolására vagy ültetés
  • gabona tisztítására -. ez az egyik legfontosabb szakaszában a feldolgozási gabonafélék
  • az áztatási magok kell lennie a negyede a tartalmát 1 tasak hígított 1 liter vízben
  • ..

Szakembereink szakmai segítséget nyújt a kiválasztásban a szükséges darab berendezések alkalmasak a gyártási technológiát. Sikeresen jelen a piacon a berendezés több mint 10 éve, ez a hivatalos forgalmazótól a világ vezető gyártók. Tudod, hogy a telefon, vagy egyéb kapcsolati ez a cég? A Krím-félszigeten, az orosz felnőtt hibrid magok a cukorrépa, amely felváltja a magokat a külföldi termelők. Miben különbözik a hasonló, európai mondta a rendező Enterprise „Agromaks” Andrey Savchuk.


termelnek folyékony műtrágya etetés mikro

A utánnyomása anyagokat a helyszínen megengedett írásos hozzájárulásával a site adminisztráció. Ebben a folyóiratban publikál nemzetközi gyorssegélyt alap az ENSZ Gyermekalapja (UNICEF) és a Save the Children jótékonysági alap „Adj életet! ”Lehet, amelyet az eladásából származó 1 rubel minden számában a magazin, hogy mindenki, aki vásárol egy magazin, részt vesz a jótékonysági rendezvény. A folyóirat barátok azok az olvasók közzé levelüket, rajzok, történetek, érdekes receptet, kézműves, stb.


Ha rákattint a „kérést elküldeni” Hozzájárulok, hogy a személyes adatokat. A portál megvalósított

beszerzés alkalmassága nagykereskedelmi forgalmazók és a lakossági ügyfelek, biztosítja a kényelmes termékkereső érdekes profilt.


F2.2520Rezultat egyéb műveletek nem szereplő nettó jövedelem (veszteség) perioda0tys. F1.1300Itogo szakasz szerinti III – Capital és rezervy12987tys

.

Információk részvételével OOO „Auto Cruise” pályázatokban talált. Tájékoztatás a részvételét a szervezet választottbírósági nem számít. Az új bírósági ügy No. A / 2020 2020/03/03 a felperes, a követelés összege rubelt. Az új bírósági ügy No. A / 2020 2020/03/18 a felperes, a követelés összege rubel.


közzé megható beszámolók gyermekek általános iskolás korú. Részletes információk a védjegyek, találmányok, használati minták, beleértve a nyilvántartási számot, megkezdésének napja és megszüntetése az állapotát.

Ügyfeleink – száz nyereséges állattartó telepek és a gazdaságok. A fő célja annak létrehozását volt, hogy olyan modern tejipari berendezés mezőgazdasági megfizethető áron, ami a minőség nem rosszabb, mint a külföldi analógok. Az Orosz Föderáció és fejlesztésének támogatása a mezőgazdasági és a ben alakult a gyártó cég gyári „IzhAgromax».


Az összes rendelkezésre álló eszközökkel és az adatbázisunkban. Az Ön böngészője nem felel meg a műszaki követelményeknek való munka szikra. Információ végrehajtási eljárás ellen «Cruise-Auto” nem található.


megkötésére is mérlegelje a bírósági ügy No. A / 2020 18/03/2020 első fokon. Szervezése a felperes, a követelés összege rubelt.


Ez az Ön vállalkozása?


Az összetevők gyorsan feloldunk alapos összekeverését munkaoldat. A harmadik kezelés nappal a virágzás után, hogy javítsa az ellátás a levelek és a jobb hajtásnövekedés.Különleges Ár !!!. Kattintson és nézze meg !!!

Még szintén kedvelheted...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük