EMS Six Pack - negatív észrevételeket, véleményeket, ár, hivatalos honlapján
Hírek

EMS Six Pack – negatív észrevételeket, véleményeket, ár, hivatalos honlapján

EMS hatos csomag – izom stimulátor otthoni használatra, így egy rövid ideig, hogy erősítse az izmokat, csökkenti a zsír mennyiségét és javítja a terep a szervezetben. Az oktató könnyedén felhelyezhető problémás terület a test és dolgozik több mód származó relaxációs és masszázs az aktív stimuláció. Csak napi 20 perc is elég, hogy gyorsan tudjunk.

Eszköz és jellemzőit egy EMS hat csomag

EMS hat csomag alternatívája gyúrni egy csomó előnye van. Nem kell időt az úton a ház, hogy a klub, nem kell kimeríteni magát a nehéz terhek, nem kell tölteni jelentős pénzösszegeket.

Az izom stimulátor van elrendezve, hogy néhány héten

belül, így a test alakját, fogyni, és javítja az izomtónust és a bőrt. Hogy van a szimulátor?

Ez egy stilizált öv-lemez, amely rögzítve van a has, vagy más területeken. A belsejében az öv beágyazott elektródok, hogy továbbítja a test elektromos jeleket változó intenzitással. Befolyásuk alatt az izmok összehúzódnak, mint sportoláskor.

A nagy előnye a szaiagprésen EMS hatos csomag az a képesség, hogy használat bárhol, bármikor. Tudod csak TV-t nézni, vagy séta a parkban, és az izmok ebben az időben fog működni, mint a fitness center.

A izom stimulátor célja, hogy elősegítse 6 különböző programokat.

  • Gyenge ritmikus munka – mód van kialakítva, hogy oldja a feszültséget az izmokban és a pihenés. Alkalmas pihenésre egy fárasztó nap után.
  • Mély akció – előkészítő üzemmódban az intenzív edzés. Magában foglalja felmelegedés az izmok és a véráramlás fokozására a problémás terület.
  • Aktív képzés – azonnali hatása intenzív áramok az izmok, azzal a céllal, hogy erősítse és a képzés.
  • Mode tingles és nyugtatja feszült izmokat, enyhíti a fáradtságot és csökkenti a fájdalmat.
  • A folyamatos megvilágítás – javítja a hang és a bőr rugalmasságát.
  • masszázs alkalmas az aktív befolyásolja a zsírszövet és a súlyvesztés.

Ha át a teljes képzést az izom stimulátor, akkor lesz 20-25 perc. Ebben az időszakban a komplex mód, simán helyett egymást, előkészíti az izmokat, hogy a vonat és befolyásolni zsírszövetben. Miután a szimulátor, nem érzik a fájdalmat, mivel a könnyű és kellemes

masszázs, mint az utolsó szakaszt a képzés.

EMS hat csomag: ár, vásárlás a hivatalos weboldalon keresztül

Eladom eredeti EMS hatos csomag csak a hivatalos weboldalon keresztül a gyártó. A kereskedelmi központok sportszerek izomstimulációhoz otthoni használatra nem hajtják végre. Az alkalmazás keresztül benyújtott formájában a honlapon, vagy lépjen kapcsolatba az üzemeltető. Az oldalon feltüntetett árak, kedvezmények és akciók, valamint hasznos információkat azon igyekszik fenntartani a szervezet jó fizikai állapotban. Áruk küldött postai küldemény Európa valamennyi régiójában, és nem csak. Előtörlesztése termék van szükség.

Javallatok és ellenjavallatok

A használata izom stimulátor EMS hatos csomag nincs ellenjavallat, kivéve a gyermekkorban, terhesség és posztoperatív időszakban. Köldöksérv is közvetlen ellenjavallat használatát a szimulátorban.

EMS

hat csomag, meghatározott utasításban:

  • korrekció a hasi izmok;
  • elhízás a has;
  • erősíti az izom a csontváz.

Használat utasítás EMS hatos csomag

Izom stimulátor EMS hatos csomag rögzítve van a hasi segítségével speciális gél párna. A jobb tapadás bőrrel lehet használni erre a célra, a gél. A szimulátor fut egy elemmel. Ez elegendő ahhoz, hogy a kívánt mód kiválasztásához, majd nyomja meg a start gombot.

A készlet adott, akkor is egy különleges mini-szirmok szimulátorok képzés az izmok a kezek és lábak. Dolgoznak az azonos elven hasi öv. Ha gyorsan látható eredmények elérése érdekében a korrekciós gyakorlatokat végzett napi teljes üzemmódban. Elérése után a kívánt teljesítményt, játszani csak támogató edzés heti 2-3 alkalommal.

Nem & nbsp; vagy az igazság EMS hatos csomag

EMS hatos csomag – edző miniatűr a lusta vagy nagyon elfoglalt emberek. Ez lehetővé teszi, hogy a vonat izomcsoportok anélkül, hogy saját fizikai erőfeszítést. Ez a készlet tartalmaz egy speciális mini-szirmok. Munkájukat a kis izmok, a kezek, lábak

és ferde izmok a has. Az izom stimulátor lehet venni végig az útra, súlya kicsi, és kis helyet vesz igénybe egy utazótáska. Ez az egyik legfontosabb előnye a szimulátor. Magas hatásfok és a pozitív eredmények megerősítették számos felhasználói vélemények.

Pozitív felhasználói értékeléseket EMS hatos csomag

Andrew, 40 éves,: a hasizmok hajlamosak elveszíteni hang elég gyorsan, különösen akkor, ha a felhalmozott bőr alatti zsír. Amikor a derék növekedni kezdett, vettem EMS hat csomag. Ez tényleg működik, ahogy a honlapon. Az első látható eredmények 10 nap után a napi edzés.

Christina, 27 éves,,: A izom stimulátor vagyok vékony a dereka 4 cm, az izom szerzett hang, továbbra is a vonat. Boldog. Elrendeli egy mini szirmok karok és lábak.

Timothy, 36 éves,: Én egy játékos a múltban, miután egy láb sérülés elhagyta a sport lett edző. Trauma rendszeresen teszi magát érezte a fájdalmat és kényelmetlenséget, így komoly súly képzés I ellenjavallt. Annak érdekében, hogy a forma segít EMS hat csomag. Ez tényleg működik. A feleségem most túl messzire ezzel a szimulátorral. ő is alkalmas.

Még szintén kedvelheted...